My Vita Break| Week 2

on 22 november 2015

Vrijdag lazen jullie al de update over #myvitabreak week 1, maar vandaag neem ik jullie mee naar week 2. Even een kleine marathon dus, want ook week 3 komt binnenkort online. Er staan nog zoveel blogposts op de planning dat ik haast elke dag zou moeten gaan bloggen! Jullie kunnen dus nog veel verwachten (hands in the air).

Ik moet toegeven dat het deze week wat moeilijker was om alle uitdagingen aan te gaan. Sommige waren gewoon niet mogelijk door het werk of avondschool. Maar ik deed mijn best!

eat diamonds for breakfast and shine all day

Start elke dag met een gezond ontbijt.. Lap! Daar begon het al. Ontbijten is niet een van mijn sterkste kanten. Wanneer ik rond 8u opsta, is mijn maag daar nog niet klaar voor. Dan gaat er hoogstens een passievrucht in. Ik probeer wel altijd op het werk iets te eten. Dat is dan rond 9u30. Normaal gezien hoort daar een tasje thee en een boterhammetje met  choco bij. Rap rap, want er moet nog gestofzuigd worden vooraleer de winkel opengaat.

tea is always a good idea

Ik heb het al afgeleerd om ’s morgens een tasje koffie te drinken. Met een maag dat maar voor 30% verteerd, is het heel belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Daarom koos ik er bewust voor om mijn cafeïne inname drastisch te verminderen. Sinds ik enkele nieuwe theesmaken ontdekte, kan ik hier ’s morgens wel echt van genieten. Vooraleer ik dit kan, moet er wel ontbeten worden, anders stribbelt de maag weer tegen. Dus eigenlijk is het een win-win situatie. Op dit moment ben ik een enorme fan van ‘Lipton tea blue fruit‘.

live offline

Hierbij kan ik niet veel zeggen. Op het werk bel ik zelf veel rapper naar een andere winkel in plaats van een mailtje te sturen dus op dit vlak was er niet veel uitdaging aan.

say yes to craziness

Ook in deze uitdaging ben ik niet voor de volle 100% geslaagd. Ik ging op zoek naar een nieuwe haarkleur, maar deze blijft nog even geheim! Dus dat is wel een tikkeltje crazy denk ik dan.

everyday is a good day to work-out

Zelfvertrouwen over mijn lichaam heb ik niet en heb ik nooit gehad denk ik. De enige manier om er iets aan te doen, is door te gaan sporten. Ik probeer meerdere malen per week de Wii aan te steken om heerlijk te fitnessen. Ja, je leest het goed, ik zei ‘heerlijk’. De eerste keer was het zwaar afzien en telde ik de minuten af, maar nu kijk er zelf naar uit om te sporten! Summer 2016 here I come (I hope).

never go shopping on an empty stomach

Ik ging vandaag niet gaan shoppen, maar werken. Nu ja, werken in een klerenwinkel is een beetje als shoppen met de ogen! Tijdens mijn lunchpauze besloot ik ervoor om light and healthy te gaan eten. Ik schotelde mezelf enkele rijstwafels met philadelphia en gerookte zalm voor.

sleep

5 letters, maar de betekenis achter dit woord doet zoveel deugd. Ik was blij dat ik op zondag wat vroeger in bed kon kruipen, want ik had het nodig! Tijdens het typen van deze blogpost zou ik ook wel een dutje kunnen gebruiken. Misschien het dutje uit een vorige challenge even terughalen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics