My Vita Break| Week 3

on 25 november 2015

Week 4 is al enkele dagen bezig, maar jullie hadden het verslagje van vorige week nog te goed. Mijn ervaring met de uitdagingen van week 1 en week 2 konden jullie eerder al op de blog lezen. Ook deze totebag was weer voorzien van heel wat leuks én nuttigs!

turn your fomo into jomo

FOMO staat voor ‘fear of missing out‘ en JOMO betekent dan weer ‘joy of missing out‘. Het doel van deze uitdaging was om alle meldingen van social media/e-mail uit te zetten voor een volledige dag. Ik ben tamelijk goed in deze uitdaging geslaagd, vind ik. Mijn meldingen staan altijd aan, maar eigenlijk staat er nooit wat nuttigs in, buiten mijn mails dan. Het offline zijn of minder bezig zijn met alle social media staat redelijk centraal tijdens deze #myvitabreak. Ik merk dat ik het er helemaal niet zo moeilijk mee heb om alles eens los te laten. Gewoon het feit dat je bijna overal bereik hebt, maakt de verleiding zo groot. Even weerstaan doet wonderen!

soup as lunch

Soep is een van mijn lievelingsgerechten. Het is niet altijd een volwaardige maaltijd, maar ik verkies een kommetje soep toch boven vlees en aardappelen. Zeker met het koude weer kan dit extra goed smaken. Tijdens de week worden er zeker 1 à 2 verschillende soepen gemaakt. Lang leve de Thermomix! Dinsdag at ik een heerlijke kom groentenpompoensoep!

warning! exercise has been known to cause health and happiness

Op woensdag koos ik voor een comfy én sportievere look. Ik combineerde mijn zwarte, lederen kleedje met gouden sneakers. Waarom? Het draaide die dag allemaal rond meer bewegen. Ik stapte naar een verdere bushalte én stapte een halte eerder af. Ook op het werk zelf stond ik niet stil. ‘S avonds deed ik ook nog eens een work-out op de Wii. Sportieve dag hé?!

relax

Op donderdagavond moest ik eigenlijk in bad, maar doordat ik nog naar de Spaanse les ga ’s avonds moest ik dit uitstellen tot de vrijdag. Er zat een roze bruisbal van Lush in de goodiebag dus ik heb zeker genoten!

let’s dance

Deze uitdaging sloeg ik over, maar ik ging heerlijk in bad én deed nog eens een work-out. 2 challenges gecombineerd op 1 dag!

Saturdays are for adventure and Sundays for cuddling

Naast een bruisbal zaten er ook twee cinematickets in de zak van deze week. Op zaterdag gingen mijn vriend en ik samen naar de cinema (The Mockingjay part 2). Echt met een gerust hart zat ik er niet én ik kon dus ook niet volledig genieten. De film zelf was ook geen toppertje (of misschien lag het aan mij)?

a penny for your thoughts

We zijn veel te weinig dankbaar de dag van vandaag of we staan er te weinig bij stil. Door een gebeurtenis 2 jaar geleden ben ik wel meer en meer geworden. Ik spreek het niet altijd uit, maar sta veel meer stil bij het leven. Zondag stond in het teken van dankbaarheid en  we moesten enkele dingen neerpennen waarvoor we dankbaar zijn. Voor deze uitdaging zat er een notitieboekje en balpen in de zak, maar het boekje staat eigenlijk al vol met andere notities. Ik koos er dan ook voor om ze via IG en een kaarsje de wereld in te sturen.

  • Ik ben mijn ouders dankbaar voor alle mogelijkheden die ze me al gegeven hebben (vele reizen, zomerkampen, studeren, een mooi huis,…)
  • Ook ben ik dankbaar om de liefde van mijn leven gevonden te hebben. Met hem wil ik oud, mooi en gelukkig worden.
  • Een ander iets waar ik heel dankbaar voor ben, zijn alle gelukkige momenten in mijn leven met familie, vrienden of gewoon met mezelf.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics