INTERIEUR: OPRUIMEN MET LEITZ MY BOX

on 10 november 2017

Opruimen en Marjolein, dat zijn vaak woorden die niet samen gaan in 1 zin. Op het moment dat ik dit schrijf, ligt er een halfvolle valies op de grond. Samen met hoopjes kledij en nog een paar schoenen die wachten om geselecteerd te worden. Mijn make-up kastje is een rommeltje, maar als er iets is waar ik trots op ben dan is het wel op mijn geordende naaispullen in de nieuwe Leitz My Box.

Bij het begin van de herfst kreeg ik de kans om de nieuwe opbergboxen van Leitz uit te proberen. Ik kon volop aan de slag om alles te sorteren en te ordenen. Toegegeven, wat een zalig gevoel. Ik naai vaak in mijn slaapkamer, maar af en toe gebeurt het dat ik liever in een ander deeltje van het huis naai. Twee opbergboxen hebben een handvatje waardoor ik gemakkelijk en zonder iets te verliezen mijn gerief kan verplaatsen. Daarnaast ze zijn zo gemaakt dat stapelen kinderspel is, maar ook passen sommige boxen in elkaar. Wat dan weer plaatsbesparend is. Het roze kleuraccent is dan weer een leuke extra.

Misschien 1 klein minpuntje aan de witte dozen is het feit dat er snel plekken en strepen opkomen.

Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box

De middelmatige box gaf me voldoende ruimte plaats om al mijn nagellakjes in weg te steken. Zo zitten ze allemaal samen, maar toch niet verstopt in een of andere muffe doos.

Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box

De variant waarvan ik niet goed weet wat ik ermee moet aanvangen is deze op onderstaande foto. Aangezien ik niet meer op school zit, heb ik geen pennenbakje meer nodig. Momenteel dient het als display voor mijn handcrèmes, maar eenmaal ik genoeg lippenstift heb, dan zou dit weleens perfect kunnen zijn.

Leitz My Box Leitz My Box Leitz My Box Graag zou ik ze nog prominenter in de kijker zetten in huis, maar dat zal pas zijn als ik mijn eigen stekje gevonden heb. De Leitz boxen zijn TE mooi om gewoon in een kast op te bergen.

Waar zou jij deze boxen voor gebruiken?

smartphoto x 101muurstickers

9 Comments

 • Reply Debbythechocoholic

  Zo handig al die opbergboxen. Zoiets kan ik ook wel gebruiken in mijn badkamer.

  24 november 2017 at 21:04
 • Reply Corine

  Altijd heel handig dit soort boxjes, maar ik zou ze niet in het oog willen hebben staan. Maar altijd handig voor make-up en andere kleine spulletjes.

  23 november 2017 at 11:21
 • Reply Laura Martens

  Handig en ziet er best goed uit! Mooie foto’s heb je er ook van gemaakt.

  22 november 2017 at 21:46
 • Reply Sanne

  Deze boxen zou ik vooral zoals jij ze gebruikt houden, nagellak of kleine dingetjes. Momenteel zit hier alles in dozen of van die doorzichtige dozen. Dat is echt niet handig.

  22 november 2017 at 20:42
 • Reply Patricia

  Ik gebruik zelf op dit moment een aantal doorzichtige dozen waardoor alles heel rommelig oogt. Deze dozen zouden dan ook echt een uitkomst zijn, vooral voor beauty en naaispulletjes 🙂

  22 november 2017 at 20:27
 • Reply Vera

  Lijkt mij ook erg handig om je spullen in kwijt te kunnen. Zelf heb ik gelukkig al mooie houten bakjes waar alles in kan en hier ben ik erg tevreden mee.

  22 november 2017 at 19:39
 • Reply Nicole Orriëns

  Dat ziet er goed uit. Dozen kunnen een grote hulp zijn om dingen netjes op te ruimen. Alleen vind ik de dozen niet zo heel mooi.

  22 november 2017 at 16:10
 • Reply Marion Stam

  Ik vind die bak met vakken erg handig. Dan kun je mooi alles een aparte plek geven en voorkom je dat het in de bak een rommeltje wordt.

  22 november 2017 at 15:53
 • Reply Natalie

  Lijkt me super handige bakjes om al mijn te testen producten in op te bergen! Vind iets met vakjes dan altijd handig om te sorteren!

  22 november 2017 at 15:28
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics