TUIN: ZOMERS GENIETEN IN DE OUTDOOR ZITZAK

on 22 juli 2018
emob outdoor zitzak grijs sweet living MRJLN Simply Say Marjolein

Sit back & relax, want dat is exact wat ik de afgelopen snikhete dagen heb gedaan in mijn nieuwste aanwinst voor de tuin: mijn outdoor zitzak! Alsoooo, dit is de allereerste, officiële blogpost in mijn nieuwe rubriek ‘Project (T)huis‘.

Proficiat, je bent een van de eerste bezoekers om deze rubriek te gaan ontdekken.

Bij ouder worden, horen bepaalde levensdoelen zoals een middelbaar diploma en rijbewijs halen, verder studeren, eventueel een buitenlandse stage, maar ook het huis uit gaan. Dit jaar word ik 25 en voor mij een mooie leeftijd om die laatste stap te zetten. Natuurlijk komt er meer bij kijken en dat is nu hetgeen waarvan ik jullie op de hoogte ga houden in de rubriek ‘Project (T)huis‘.

Mensen zeggen vaak dat wanneer je geboren bent in de zomer, je geen fan van bent de winter en omgekeerd. Bij klopt dit voor de volle 100%, ik ben een echte zonneklopper. Geef mij een zonnige dag met een beetje wind, een goed boek, verfrissingsspray en een comfortabele zetel of zitzak en mij hoor je niet meer. Bij EMOB, de online meubelwinkel vond ik de ideale zitzak met hoge leuning voor in onze tuin. Geen schreeuwerige kleuren, maar gewoon een neutraal grijs dat bij alles past. Om tijdens het zonnen geen vervelende tanlines te krijgen door constant in dezelfde positie te zitten, kan je mits een beetje geduld de zitzak omvormen naar een ‘ligzak’. Hier en daar de zitzak wat duwtjes geven en je kan perfect op je buik liggen en een dutje doen. Of je koopt gewoon de bijhorende outdoor matras 😉

Opgelet: de kleuren komen donkerder uit op de website.

outdoor zitzak EMOB outdoor living MRJLN Simply Say Marjolein

Enig nadeel, de zitzak is groot waardoor opbergen niet zo simpel is. Op momenten waarop er geen regen voorspeld wordt, dan blijft hij gewoon buiten gedurende de nacht. Andere keren is de garage de beste optie. Alleen weet ik nog niet hoe het zal zijn wanneer ik effectief het huis uit ga. Wordt vervolgd!

outdoor zitzak EMOB sweet living MRJLN Simply Say Marjolein outdoor zitzak EMOB outdoor living MRJLN Simply Say Marjolein

Nu breng ik de laatste uurtjes van dit weekend in mijn zitzak door samen met een goed boek, infused water en mijn bikini!

Zit jij vaak in de tuin bij dit mooie weer?

logo MRJLN Simply Say Marjolein
Deze blogpost kwam tot stand door een samenwerking met EMOB. Meer informatie hierover staat in mijn disclaimer.
quote we heart it
birthday brunch #25forever MRJLN Simply Say Marjolein

1 Comment

  • Reply Elly

    Thanks voor de leuke blog! Een zitzak is ideaal om heerlijk buiten te relaxen 😉

    4 oktober 2018 at 14:55
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geverifieerd door ExactMetrics