DAGBOEK MRJLN: SUMMER VIBES 2018

on 4 september 2018
dagboek mrjln summer vibes 2018

Het is al enkele maanden geleden dat er nog eens een ‘Dagboek MRJLN‘ op de blog verscheen, blijkbaar al van maart! Er werden afgelopen zomer enorm veel foto’s gemaakt, maar zowat de meerderheid ervan verscheen niet online. De reden? De druk om elke dag iets te posten, werd me teveel en de kwaliteit/likes daalde(n) met zienderogen. Tijd om even wat te genieten van die drukke zomer. Omdat ik jullie niet vergeten ben, deel ik vandaag de summer vibes editie met jullie!

OUTLET ROADTRIP

In het bloggerswereldje leer je af en toe ook mensen kennen waarmee het zo goed klikt dat er een vriendschap ontstaat. Hetzelfde accent en dezelfde passie voor shoppen, brachten Jana en mezelf een zaterdag in augustus tot Maasmechelen Village en Designer Outlet Roermond. De buit was niet overdreven groot, maar toch gingen we niet met lege handen naar huis 🙂

Casual poseren hoort er dan ook bij. #bloggersbelike

De outfit op onderstaande foto is een samenraapsel van stuks over de jaren heen: lang donkerblauw kleed en khaki ‘Bernadette’ kocht ik bij CKS Fashion, de bruine sandalen met hak bracht ik mee als aandenken aan mijn tijd in Toledo, de zonnebril kocht in onlangs in New York. Enkel de ronde handtas is een recente aankoop geweest, zo tevreden ervan dat ik deze bijna elke dag meesleep. Misschien toch nog een zwart exemplaar aanschaffen bij mijn volgende bezoek aan Lily Oostende?

Leuk weetje: de oorbellen die ik op deze foto draag, zijn al 10 jaar oud. Al sinds dag 1 ben ik verslaafd aan grote oorbellen en deze zijn een vaste waarde in mijn redelijk uitgebreide collectie geworden. Geen dure aankoop, gewoon gekocht bij Kruidvat!

mm village maasmechelen village summer vibes 2018

10 BOLLETJES IJS …

… in minder dan 10 dagen, ik kan dat! Het bewijs zie je op de foto hieronder. Natuurlijk doet het mijn quote over ‘in vorm geraken’ niet zoveel eer aan, maar sinds mijn laatste bolletje (eergisteren) heb ik er geen meer aangeraakt! Lactosevrij eten en toch ijsjes tegen 10 per uur verorberen, hoe doe ik dat toch? Een geluk bij een ongeluk zijn de smaken waarvoor ik kies lactosevrij, nl. de fruitsmaken. Niets smaakt er mij meer dan een bolletje citroen ‘met snoepjes’. Please Gelateria Da Vinci, denk nog niet aan ophouden aub.

Ik maak me er vaak schuldig aan om de tweede smaak af te stemmen op mijn nagellak van de dag. Alles voor de foto zeker? 😉

Gelateria Davinci Brugge DAGBOEK MRJLN summer vibes 2018

VERJAREN = LEKKER & VEEL ETEN

Mijn 25ste verjaardag was er eentje waar ik met gemengde gevoelens naar terug kijk, maar de poging tot genieten is wel geslaagd, denk ik.

Afhaalchinees zou voor mij het perfecte verjaardagsdiner zijn, maar met de tropische temperaturen koos ik toch voor iets anders. In plaats daarvan ging ik heerlijk lunchen met mijn mama bij Sweet Home Lunch. Een tiental minuten buiten het Brugse stadscentrum gelegen vind je in Sint-Andries dit gezellige ontbijt- en lunchadresje. Veel honger had ik niet, maar garnaalkroketjes gaan er altijd in bij mij.

Om de dag in schoonheid af te sluiten, koos ik er nog voor om een ijscoupe te gaan eten bij jawel, Da Vinci. Keuze zat, maar ik stel graag mijn eigen creatie samen. Het zien van de foto doet me alweer watertanden!

Later tijdens mijn verjaardagsweek werd ik nog getrakteerd op een homemade citroen-aardbei verjaardagstaart. Mijn schoonmama weet perfect hoe ze me gelukkig kan maken. You just need lemons… 

sweet home lunch verjaardagslunch summer vibes Da Vinci Brugge summer vibes 2018 verjaardagstaart

Wat was jouw leukste moment deze zomer?

logo MRJLN Simply Say Marjolein  
Leyla Hesna - MRJLN Simply Say Marjolein Walkie Talkie Balade Passendale Dagny Ros
MRJLN Simply Say Marjolein blokjes op je 25ste

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics