SEPTEMBER| PICTURES BY M.

on 30 september 2016

Na juli en augustus vloog ook september voorbij. Ik eindigde de maand in alle rust en ook de nieuwe maand start ik rustig, want ik ben sinds vandaag in verlof. Geef toe, dat klinkt toch echt volwassen! Vooraleer ik aan oktober start, neem ik nog afscheid van de mooie momenten in september.

Film Festival Oostende

Film Festival Oostende

Het FFO bestaat dit jaar 10 jaar en dankzij mijn job mocht ik naar het openingsgala in het Kursaal Oostende. Volledig in dresscode stapte ik over de rode loper, spotte er enkele bv’s, bekeek ik de openingsfilm ‘Everybody Happy‘ en proefde ik van de vele hapjes. Enkele dagen later mocht ik ook naar de première van ‘Absolutely Fabulous‘ tijdens de ‘Ladies Night’.

Gedurende de hele periode speelden er verschillende films die ik wel had willen zien, maar ik was er te laat bij. Volgend jaar vroeger beslissen is de boodschap!

Foodporn

Foodporn

Of ik geen zin had in een etentje met mijn CKS-collega’s? Daar hoef ik niet lang over na te denken! Zo gezegd, zo gedaan en vorige week zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Place to be was De Oesterput in Blankenberge. Ik had er al veel over gehoord, maar was er nog nooit gaan eten. Starten met fruits de mer, als hoofdschotel mosselen “Piet” en de avond eindigde ik met een Nespresso deca. Meer moet een mens toch niet hebben?

Deze week was vooral een week van ziek zijn en daar vond mijn mama de oplossing op! Verse donuts van de plaatselijke bakker, love it. Een bakker die de moeite doet om verse donuts te maken, verdient toch een extra punt in mijn ogen.

New In

New In

Mensen die mij heel goed kennen, weten dat ik soms een gat in mijn hand heb. Ik geef graag geld uit, maar dan onder het motto ‘de economie moet blijven draaien’. Al probeer ik meer en meer na te denken over mijn aankopen, met succes! Deze maand viel het al bij al nog goed mee (lees: ik retourneerde ook enkele stuks). Op de middelste foto zie je mijn laatste nieuwe aankopen: leren rokje (Amelie Lens by CKS – €49,99) en twee paar oorbellen (Mango). Mijn liefde voor grote oorbellen is groot, heel groot!

Op vlak van beauty producten kreeg ik een laat verjaardagscadeau van mijn vriend. Dankzij mijn blog wist hij perfect waarmee ik blij zou zijn 🙂 ♥ Kneipp verwende enkele bloggers met enkele van hun nieuwste producten en I got lucky! Mijn review lees je hier.

– Wat was het laatste dat jij in september kocht?

3 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Wat een leuk artikel en mooie foto’s! Seafood, hmmm…

  1 oktober 2016 at 20:54
  • Reply Marjolein

   Dankjewel Malou!
   & Heerlijk hé, ik zou het direct opnieuw bestellen 😉

   1 oktober 2016 at 21:24
   • Reply Forest Hills auto quotes

    If the Troglaman Clones/Moonbats have to depend on a self-serving publicity whore like Gloria Allred to save them, then they're completely screwed and they know it but dare not admit it.

    10 mei 2017 at 18:12

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics