FIBRE MOOD AGATHA IN SUNSHINE YELLOW

on 3 september 2021

Het begon allemaal in de zwoele zomer van 2020. Vorig jaar staat vooral in teken van een welbepaalde negatieve gebeurtenis, maar voor mij is het ook het jaar waarin ik mijn hart verloor aan ‘Fibre MoodAgatha‘.

Voor wie mij al een beetje volgt op naaivlak weet dat ik een grote fan ben van ‘The Sewing Loft‘. Moeilijk onder woorden te brengen, je moet het ervaren en kennismaken met Magali. Geen gesponsorde lofwoorden, maar oprecht enthousiasme. Terug naar de kern van deze alinea 😉 Ik holde met het Fibre Mood magazine naar Lissewege (ok, ik reed) en stapte voor ik het wist, buiten met een prachtige gele tricotstof en bijhorende naaigaren. Thuis knipte ik de stof (never again zei ik toen) en tromgeroffel graag…

DAAR GEBEURDE NIETS MEE, tot donderdag 22 juli 2021. Een random donderdag in mijn staycation waarop ik met broer en hond richting Ieper zou trekken voor een avondje op hotel. De dagen voor die bewuste donderdag 22 juli genoot ik met volle teugen van het prachtige zomerweer. Gevolg? Verbrande achterbenen én billen. Auwtch x 1000! Eigen schuld dikke bult en dat nog geen maand nadat ik het belang van zonnecrème in de kijker zette op mijn Instagram. Karma. Ik wou mijn benen beschermen, maar had letterlijk niets zomers* in mijn kast hangen. Tot ik op de hoek van mijn bureau een bolletje gele verknipte stof terugvond. Mijn soon-to-be Fibre Mood Agatha.

*Zomers, flatterend, met lange lengte dat niet tegen de benen zou schuren.

Nog geen vijf uur later zat het geheel in elkaar. Ok, ik maakte een fout en verloor de moed bijna. Maar de verbrande billetjes herinnerden me er genoeg aan dat ze bescherming nodig hadden. Tot op heden in de zoom nog niet omgezoomd, maar who cares?! Dat komt wel en niemand zou erop letten. Vraag dus vooral niet naar de zoom moest je me tegen het lijf lopen in die fabulous Fibre Mood Agatha.

Geen idee wat er gebeurde in de zomer van 2020, ik vermoed tijdsgebrek. Het patroon is de hel om uit te knippen, maar naait zo vlot dat ik het iedereen kan aanraden. Ik maakte een maatje 36 en veranderde niets. Nu wil ik asap een zwarte Agatha in mijn kast. VA-VA-VOOOM.

shop my outfit:

jurkje – zelf gemaakt (Fibre Mood Agatha) / viscose tricot stof – The Sewing Loft 
/ sneakers met geel accent – FRIDA (vorig seizoen) / hond – niet te koop 😉 

Wat vinden jullie ervan? 

Logo Marjolein

Mira Fibre Mood MRJLN Simply Say Marjolein 02

2 Comments

  • Reply Liselot Waelput

    Super mooi!! 😍

    26 juli 2021 at 22:22
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geverifieerd door ExactMetrics