FIBRE MOOD ROSALIE OP HET STRAND

on 27 mei 2020
Fibre Mood Rosalie MRJLN Simply Say Marjolein

Werken, bakken, eten, bloggen, wandelen en naaien. Deze werkwoorden vatten de afgelopen weken perfect samen. Er rolde al heel wat vanonder mijn naaimachine, waaronder ook deze #Fibremoodrosalie jurk! Ik shoot veel te weinig stuks die ik zelf gemaakt heb, dus bracht hier onlangs eens verandering in. Benieuwd wat jullie er van vinden.

Na vier maal de pattern hack van ‘Fibre Mood Rosalie’ in blouse genaaid te hebben, besloot ik om mezelf toch aan de jurk te wagen. Babydoll is volledig niet mijn stijl, maar met een tof paar sneakers of muiltjes onder kon dit weleens iets worden. De katoenen stof was oorspronkelijk voor een hemdjurk bedoeld, maar daar liep één en ander mis waardoor het in de vuilbak verdween. Helaas hoort fouten maken ook bij deze hobby 🙁 Ik wou deze stof niet verpesten en koos voor iets waar het met de techniek wel snor zat. Aangezien het een kort modelletje is, besloot ik om er ongeveer 15 centimeter aan toe te voegen waardoor het nu de perfecte lengte heeft.

De Fibre Mood Rosalie is niet het meest flatterende jurkje en al zeker niet in een katoenen stofje, maar het zit zo goed! Alleen is het oppassen geblazen wanneer er wat wind is 😉

Voor meer ‘shop my outfit’ details, scrol dan wat naar beneden.
Fibre Mood Rosalie MRJLN Simply Say Marjolein Fibre Mood Rosalie MRJLN Simply Say Marjolein

shop my outfit:

jurkje – zelf gemaakt (Fibre Mood Rosalie) / stof (uitverkocht) – The Sewing Loft / ringen – H&M / zonnebril (Guess) – Eye-C Zedelgem / hoge sneakers met gouden accent – March23 (oa. te koop bij Paris Londres)

Het armbandje liet ik ongeveer een jaar geleden maken door Veronique Sneyaert. Ik zocht een onopvallend rouwjuweel ter herinnering aan mijn oma die vorig jaar gestorven is. Via een collega kwam ik bij Veronique terecht. Hasselt ligt niet bij de deur dus wat as opsturen, lag wat moeilijk en de vingerafdrukken waren niet duidelijk genoeg om te verwerken. Uiteindelijk bezorgde ik Veronique enkele foto’s van mijn oma in profiel en she worked her magic.

March 23 Shoes MRJLN Simply Say Marjolein Fibre Mood Rosalie MRJLN Simply Say Marjolein

Volgend project op het lijstje: Fibre Mood Charlotte!

logo MRJLN Simply Say Marjolein
Fibre Mood Pola MRJLN Simply Say Marjolein
Mira Fibre Mood MRJLN Simply Say Marjolein 02

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics