FIBRE MOOD POLA IN HET HEMELSBLAUW

on 16 mei 2020
Fibre Mood Pola MRJLN Simply Say Marjolein

Nog voor mijn eerste exemplaar van de Fibre Mood Pola volledig afgewerkt was, wist ik al dat er een tweede en eventueel een derde zou volgen. Enige voorwaarde was dat het een maatje kleiner zou zijn. Het viscose stofje dat ik in gedachten had, paste perfect in het droomscenario. Hopelijk zijn jullie net zo verliefd op het kleedje als ik!

Alleen is en blijft online stofjes bestellen toch spannend. Het aanraken van een stofje vind ik persoonlijk super belangrijk om te voelen of het wel een match is met het gekozen patroon. Maar ik was head over heels in love dus besloot het erop te wagen. The Fabric Sales ligt ook niet achter mijn deur om snel eens over en weer te gaan. Ik hoor mijn bankrekening al opgelucht ademhalen 😉 Om geen verzendkosten te moeten betalen, kocht ik er een extra stofje bij. Meer daarover in een volgende blogpost.

PS. Deze keer bestelde ik voldoende stof om de onderste strook er in twee i.p.v. 4 delen uit te krijgen. Iets prijziger, maar totally worth it.

Een hemelsblauwe versie van Fibre Mood Pola rolde vanonder mijn naaimachine en opnieuw een dankbaar stuk om te combineren. Jullie weten allemaal hoe zot ik daarvan ben.

MRJLN Simply Say Marjolein Fibre Mood Pola MRJLN Simply Say Marjolein

shop my outfit: boven

lange jurk – zelf gemaakt (Fibre Mood ‘Pola’) / stof (uitverkocht) – The Fabric Sales / zonnebril (Guess) – Eye-C Zedelgem / sneakers met lichtblauw accent – Frida Shoes (gewonnen)

shop my outfit: onder

handtas – Dune London (geleend) / gele peeptoe pumps – March23 (vorige zomer)

Fibre Mood Pola MRJLN Simply Say Marjolein Fibre Mood Pola MRJLN Simply Say Marjolein Fibre Mood Pola MRJLN Simply Say Marjolein

Wat vinden jullie van mijn Fibre Mood Pola?

logo MRJLN Simply Say Marjolein
Pola Fibre Mood MRJLN Simply Say Marjolein
Fibre Mood Rosalie MRJLN Simply Say Marjolein

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics