WISHLIST 2019: 26 IS HET NIEUWE 25

on 15 juli 2019

Naar jaarlijkse traditie verschijnt ook dit jaar een nieuwe wishlist online. Ik was er al een tijdje mee bezig, maar schrapte gaandeweg nog heel wat ideetjes. Eerlijk gezegd, vond ik het dit jaar veel gemakkelijker om inspiratie te vinden dan de voorbije twee jaren. Dat belooft voor later 🙂 Benieuwd wat ‘wishlist 2019’ te bieden heeft?

Take a look!

#SELFISHSEWING

Je hebt het misschien gemerkt, maar de laatste tijd heb ik de goesting om te naaien terug herontdekt. Dit komt allemaal door Magali van The Sewing Loft. De laatste maanden heb ik al meer stof gekocht dan ik de afgelopen jaren deed én ik draag de #selfmade stuks ook echt. Er zijn nog zoveel meer dingen die ik wil naaien, stoffen om te kopen en tips die me verder kunnen helpen. Stof kopen voor iemand anders is delicaat.. Laat ons zeggen dat ik niet van de gemakkelijkste ben, maar met een cadeaubon kan je me altijd blij maken!

Logo The Sewing Loft

#ILOVESHOPPING

Naast naaien, ben en blijf ik nog altijd een fervent shopper. Sinds enkele maanden denk ik meer na over wat ik koop en waarom ik het überhaupt nodig heb. Mijn lijstje met favoriete winkels wordt korter, maar hoog op dat lijstje prijkt Lilola. Mijn loon laat het niet toe om een volledige garderobe bijeen te shoppen (helaas), maar voor kledij en schoenen met net dat tikkeltje meer ga ik er graag! Momenteel heb ik mijn oog laten vallen op een prachtige rok, maar ook een stoer paar botjes voor de winter staan op de wishlist. Tip: cadeaubon.

#SHOESFORLIFE

Twee paar schoenen blijven een constante in mijn collectie: Birkenstock & Converse. Ik heb al talloze paren versleten en blijf ze telkens opnieuw kopen. De reden? Tijdloze klassiekers, eindeloze combinatie mogelijkheden én comfy. Wat moet een mens nog meer hebben? Het is al van mijn plechtige communie geleden dat ik nog eens een hoog paar All Star gedragen heb. Tegenwoordig kan je ze niet meer uit het straatbeeld wegdenken en bij deze zijn de zwarte exemplaren op het lijstje beland.

Na roze, zwart, wit en goud heb ik sinds enkele weken mijn oog laten vallen op geel. Jawel, er bestaan gele Birkenstock sletsen in mijn favoriete model ‘Arizona’.

#DISCOVERYOF2019

Misschien kende jij de website ‘Shein‘ al, maar voor mij was dit compleet unknown! Misschien maar best, want ik kon in een mum van tijd een volledige winkelkar vullen. Is dat een slecht teken? 😉 Je vindt er veel spulletjes (of prulletjes) voor weinig geld, but I love it!

update: Ondertussen zag ik bij mede-blogster Ellen is my name een review over de webshop verschijnen. Ik zou er sowieso nooit kledij bestellen, maar altijd interessant om haar ervaring ook te delen met jullie!

cosmetic travel storage bagTransparent 36 Grid Lipstick Storage BoxMulti Compartment Table OrganizerTravel Laundry Storage Bag Set 6pcsLemon Shaped Letter Print Floor Mat 

#FORSOMEONESPECIAL

Natuurlijk kocht ik voor mezelf ook een kleinigheidje. Dit keer geen paar schoenen of een nieuwe lipstick, maar iets met emotionele waarde. Met de centjes die ik van mijn familie krijg, investeer ik in pure liefde. Bijna een halfjaar na het overlijden van mijn allerliefste oma, mis ik haar nog steeds elke dag. Altijd een beetje meer. Via Instagram kwam ik terecht bij Veronique Sneyaert. Ze ontwerpt juwelen met een verhaal, waarbij elk verhaal uniek is. Toen ik de ‘Remember Me’ collectie zag, wist ik onmiddellijk dat ik voor mezelf iets zou bestellen. Een armbandje met vingerafdruk was helaas niet mogelijk wegens een te onduidelijke vingerafdruk, maar ik vond al snel iets anders. Hoe het armbandje er zal uitzien, weet ik binnenkort. Al ben ik nu al overtuigd dat het mijn meest dierbare accessoire zal worden. <3

Wat zou jij dit jaar graag voor jouw verjaardag krijgen?

logo MRJLN Simply Say Marjolein
MRJLN simply say Marjolein parfumcollectie deel 4

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics