WISHLIST: #25FOREVER

on 11 juli 2018
quote we heart it

Mijn jaarlijkse wishlists zijn na al die tijd een vaste traditie op de blog geworden. Ik begin al maanden op voorhand aan de voorbereidingen van mijn feestje (lees: dit jaar was het in maart), maar ik verjaar pas op 2 augustus. De wishlist samenstellen, wordt elk jaar een grotere uitdaging. Misschien dat een volgende fase in mijn leven me meer inspiratie geeft.

Voor nu houd ik het bij 3 onderverdelingen.

Ready? Set. Go!

TRAVEL MODE ON

Kabine Koksijde bezoeken staat al sinds hun opening hoog op mijn prioriteitenlijstje en deze zomer maak ik er gegarandeerd werk van. Pinky promise! Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat ik niet regelmatig online een kijkje neem 😉 De webshop zelf is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar de leukste cadeautjes voor groot (zoals mezelf) en klein. Ik heb alvast twee must have travel items (in solden!) op mijn wishlist geplaatst, nl. de Ban.do getaway duffle bag en de bijhorende Ban.do toiletzak.

Kabine koksijde wishlist

I HAVE THIS THING WITH CLOTHES AND SHOES AND …

Ik zou mezelf niet zijn, mochten er geen kledij of schoenen op mijn lijstje verschijnen. Dat is een van de voordelen van jarig zijn wanneer de nieuwe herfst- en wintercollectie in de winkels komt. Inspiratie à volonté!

Bij CKS Fashion staat de nieuwe collectie nog niet online, maar de stuks in hun ‘City Break‘ collectie weet ik zeker te appreciëren. Logisch, ik kocht dan ook al de kimono 🙂 Verder heb ik mijn zinnen nog gezet op de maxirok in dezelfde print als de kimono en het jeansjasje. Die laatste is iets dikker van stof, ideaal voor het najaar dus! Ja mama, ik hoor je al luidop denken ‘maar je hebt toch al een jeansjas’?! Uuh, ja MAAR er is toch een groot verschil in kleur en stof.

Tijdens een van mijn nachtelijke online shopsessies kwam ik oog in oog te staan met de nieuwe sneakers van Maruti. Voor wie een beetje mee is met de mode kent het merk wel van hun schoenen met dierenprints. Het detail in luipaardprint maakt het plaatje compleet, enkel de veters zou ik wisselen.

Naast een mooie collectie Converse sneakers in de nodige kleurtjes, ben ik ook goed op weg met VEJA. Van de 3 lock zitten de gouden en zilveren reeds als gegoten. De witte variant in leer is zeker ook welkom in het clubje. Bordeaux schoenen heb ik bij mijn weten nog nooit gehad, dus voor deze winter zou ik me wel eens deze SDU Burgundy durven aanschaffen. De foto vond ik online terug, maar ik weet dat Schoenen Cezar in Zedelgem ze ook verkoopt. Leuk in combinatie met de maxirok toch? Ik zie het al helemaal voor me ♥

wishlist cks fashion - maruti - veja

It’s all about the details

Om mijn outfits af te werken, grijp ik telkens terug naar een paar statement oorbellen. Af en toe eens een ring of een armband, maar oorbellen horen gewoon bij wie ik ben. Sinds enkele maanden ben ik helemaal in de ban van het merk Pilgrim. Je hebt deze waarschijnlijk al hier en daar eens zien verschijnen op mijn instafoto’s. De nieuwe collectie ziet er alvast veelbelovend uit, maar helaas nog niet (volledig) verkrijgbaar op de webshop. Eigenlijk is het onmogelijk om mijn favorieten hier uit te kiezen, want zowat 80% van de juwelen zijn volledig mijn ding.

Pilgrim wishlist

Last but not least de nagellak. Dit kan toch zeker niet op mijn lijstje ontbreken, of wel soms? Sinds de aankoop van de ProNails starterskit (review volgt nog!) ben ik al volop bezig aan het verzamelen van verschillende SelfGel colours. Ondertussen staat de teller op 4, maar op mijn wishlist staan nog: coral pink, hello merlot, berry bright, burgundy bliss en sandy beach.

Pronails wishlist MRJLN Simply Say Marjolein

Alé nog eentje dan om het af te leren. Sinds kort ben ik er volledig van overtuigd dat een lange coupe niets voor mij is, helaas. Ik koesterde altijd de droom om te trouwen met prachtige, lange, ingevlochten haren. Neen hoor, er zijn (nog) geen plannen. Een korte coupe vraagt misschien wel minder werk om te wassen, maar die haren van mij blijven nooit zitten zoals ik wel. Daarom dat ik denk dat de Amaze Airstyler van Remington misschien wel wonderen zal doen? Bye bye saai stijl haar, hello beach waves! Of toch meer volume 😉

Remington professional amaze airstyler wishlist

Van mijn vriend krijg ik een Kindle dus ik zal mezelf wel nog enkele ebooks op Amazon cadeau doen. Een blogpost over mijn ervaringen met de Kindle Paperwhite mag je dus zeker nog op MRJLN.com verwachten!

Wat staat er zoal op jouw wishlist?

Leyla Hesna - MRJLN Simply Say Marjolein Walkie Talkie Balade Passendale Dagny Ros
emob outdoor zitzak grijs sweet living MRJLN Simply Say Marjolein

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics