IK KOOP LOKAAL: WOONDECORATIE JONCKHEERE

on 11 maart 2022
Woondecoratie Jonckheere_MRJLN

Lokaal winkelen, het is belangrijker dan ooit. Dan heb ik het niet alleen over voeding, schoenen, kledij en accessoires, maar ook aan decoratie en interieur mag gedacht worden. Door lokaal te ondernemen, leerde ik Heidi en Beth kennen – moeder en dochter – die samen met Kurt, Woondecoratie Jonckheere vormen. Een warm familiebedrijf dat ik vandaag graag aan jullie voorstel!

Enneuh misschien zit er wel ergens een give-away verscholen in deze blogpost.

Ik passeerde in mijn leven wellicht al ontelbare keren langs deze zaak. Mijn opa woont in de buurt, onze hond volgde gehoorzaamheidstrainingen recht over hun deur én toch ben ik de interieurzaak nog nooit binnengestapt. Makes sense, gezien ik nog geen nood had aan verf, behangpapier of andere woondecoratie. Sinds mijn eerste bezoek bij Heidi en Beth blijf ik maar denken aan de leuke matten die ze verkopen én die fantastisch mooie rotanstoel. Misschien maar goed dat ik hun leuke items nog niet eerder ontdekte 😉

In april 2022 bestaat Woondecoratie Jonckheere maar liefst 88 jaar (3 generaties). Crazy toch? Maar eigenlijk betekent dit vooral dat ze een vaste waarde zijn in de regio en kwaliteit bieden.

Woondecoratie Jonckheere_MRJLN 02 Een sterk team waar doorzettingsvermogen, uitdagingen opzoeken en volharden centraal staan in hun karakters.
  • Kurt a.k.a. schilder, behanger, plaatser van raambekleding en offertemaker.
  • Heidi ontfermt zich over de winkel en gaat bij klanten thuis om kleur- en interieuradvies te geven.
  • Dochter Beth, die heel wat gelijkenissen met mij vertoont qua studies, springt bij in de winkel, doet de boekhouding en staat in voor de sociale media van de zaak.

Heidi volgde Kurt mee in de zaak, maar het creatieve heeft ze gewoon. Als kind hield ze zich bezig met het maken van oorbellen en armbandjes. De voorliefde voor mooie stukken en kleurcombinaties heeft ze gewoon in zich. Mits de nodige kleur -en interieuropleidingen vroeger én nu blijven ze op de hoogte van de nieuwste trends. Daarnaast bezoeken ze de grote interieurbeurzen en ligt de vakliteratuur nooit ver weg.

Woondecoratie Jonckheere_MRJLN 03

Wat startte als een klein winkeltje met verf en drogisterij-artikelen, groeide uit tot een zaak waar de passie voor interieur in het brede woord door de aderen giert. Geen standaard kleurencombinaties uit de schoolboeken, maar een gedurfdere aanpak door hun vele reiservaringen. Op reis gaan is voor hen puur genieten, maar op de terugreis is de valies gevuld met nieuwe ideeën voor kleur, decoratie, meubels,… De voorliefde voor warme, aardse kleuren en naturelle objecten ontstond tijdens een reis naar Zuid-Afrika. De instant happiness van felle kleuren ontdekten ze dan weer in Azië en Zuid-Amerika. Bali bracht dan weer de passie voor boho-chic en het etnische interieur naar boven. Denk maar aan natuurlijke tinten en materialen met accenten van goud en marmer.

Woondecoratie Jonckheere _ MRJLN

De sterkte van Woondecoratie Jonckheere is het feit dat ze een familiebedrijf zijn. De kwaliteit staat voorop, maar die gaat hand in hand samen met de band tussen de klant en zichzelf. Een persoonlijke aanpak, waar Heidi & co de tijd nemen om de wensen van de klant te begrijpen om zo een interieur te creëren dat aanvoelt als een echte thuis. Nadien volgt er ook nog een uitstekende service-na-verkoop, juist omdat ze alles in handen houden, is het mogelijk om de klant centraal te plaatsen.

Merken worden geselecteerd op basis van originaliteit en exclusiviteit, maar ook op kwaliteit. Zo werken ze al meer dan 70 jaar samen met dezelfde verfleverancier.

Woondecoratie Jonckheere _ MRJLN

Ben je geïnteresseerd in decoratie en interieur, maar stap je liever af van het mainstream aanbod? Volg dan zeker Woondecoratie Jonckheere op sociale media. Reels met nieuwigheden, leuke tips en interieurweetjes, een sporadische give-away,.. Je zal niet teleurgesteld worden 😊 Af en toe organiseren ze ook interessante workshops zodat je zelf je eigen interieur kan pimpen met kleine wijzigingen. Een mooi interieur hoeft helemaal niet duur te zijn!

Woondecoratie Jonckheere_MRJLN give-away

Benieuwd naar de give-away die ik in de intro beloofde? Ga dan snel naar Instagram en wie weet word jij the lucky one!

Logo Marjolein
huawei watch fit 2

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics