DAGTRIP: BLOGGERS IN ANTWERPEN DEEL 2

on 29 november 2017
DAGTRIP ANTWERPEN

Ik heb het al enkele keren vermeld op de blog, maar nu is het de laatste keer! Eind oktober ging ik voor de tweede keer met Pauline van Fairygodmotherr een dagje naar Antwerpen. Hier vinden jullie de #foodspots die we eerder in juli al voor jullie gingen uittesten. Klaar voor deel 2?

BUTCHERS COFFEE

Op een nuchtere maag kan ik niet functioneren en zeker niet wanneer ik er al een treinrit op heb zitten. Brunchen deden we bij Butchers Coffee en de keuze was echt niet gemakkelijk! Uiteindelijk at ik met smaak de ‘Butchers Breaky‘ met oa. avocado, gepocheerde eitjes, wortelen en courgette. Hemels lekker! Pauline ging voor de instagram worthyButtermilk Pancakes‘. Ik ga zeker nog terug, al is het maar om hun ‘Chorizo Shakshuka‘ te proberen.

Reserveren is echt wel een must, want het was er een komen en gaan van mensen.

Kasteelstraat 37, 2000 Antwerpen
BUTCHERS COFFEE MRJLN ANTWERPEN

KOFFIEKLAP

Van veel wandelen en window shoppen, krijg ik dorst. We belandden bij de koffiebar ‘KoffieKlap‘ waar ik al eerder eens een artikel over gelezen had. Je vindt er naast (h)eerlijke koffie, ook huisgemaakt gebak, een verse boterham, fruitsap, verschillende soorten thee en nog zoveel meer. Hun slogan ‘eerlijke koffie – eerlijke kansen’ vat alles perfect samen. In KoffieKlap krijgen vrouwen uit moeilijke situaties de kans om ervaring in de horeca op te doen. Daarnaast staan de gezellige sfeer en opbouwende relaties centraal.

Een huiselijke koffiebar waar ik me onmiddellijk ’thuis’ voelde. Zeker een aanrader voor iedereen die de drukte wilt ontsnappen en genieten van een (h)eerlijke koffie of boterham.

Klapdorp 41, 2000 Antwerpen
KOFFIEKLAP KOFFIEBAR ANTWERPENKOFFIEKLAP KOFFIEBAR ANTWERPENKOFFIEKLAP KOFFIEBAR ANTWERPEN

BOLIA

Enkele dagen voor onze daguitstap naar Antwerpen was er de opening van ‘Bolia‘, een interieurwinkel met focus op creativiteit en liefde. De winkel en Marjolein, dat was liefde op het eerste zicht. Als ik het geld had, zou ik de winkel leeg gekocht hebben, maar helaas. Achter elke hoek schuilde wel een nieuwe ‘oooh’ of ‘aaah’.

Zeker een must visit bij je volgende shopping trip naar A’pen. Misschien een leuke tip voor de komende cadeautjesperiode?

Kammenstraat 33, 2000 Antwerpen
BOLIA ANTWERPEN MRJLNBOLIA ANTWERPEN MRJLNBOLIA ANTWERPEN MRJLN

Waar moeten we bij onze volgende keer zeker even langsgaan in Antwerpen?

MRJLN ONTDEKT GENK

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics