FOODSPOT: WELKOM MISTER SPAGHETTI IN BRUGGE

on 8 januari 2018
MISTER SPAGHETTI BRUGGE

Steeds meer nieuwe zaken openen de deuren in Brugge. Cheers to that! Ik zou mezelf geen foodie noemen, als ik ze niet ging uittesten natuurlijk 😉 Bij deze een korte review en wat foto’s van mijn ervaring bij Mister Spaghetti.

Naast de restaurants in Roeselare, Aalst, Hasselt en Sint-Truiden was nu (lees: 1 maand geleden) ook Brugge aan de beurt.

Een klassieke spaghetti bolognese zal je me niet snel ergens zien bestellen, want geen enkele variant kan tippen aan die van mijn mamaatje. Gelukkig is het menu van Mister Spaghetti zodanig uitgebreid dat ik er zelfs een beetje keuzestress van kreeg. Eigenlijk wil je toch gewoon van alles wat proeven?

Zo gezegd, zo gedaan! Een van hun formules is ‘een trio van sauzen‘, ideaal voor de eeuwige twijfelaar. Of voor een gezelschap met verschillende smaken. Des goûts et des couleurs, je kent het wel. Zo gaat het ook bij mijn vriend en ikzelf. De beslissing werd genomen en we bestelden ‘spaghetti bolognese Mister B. A Chicken‘, ‘Coc-a-nut chick‘ en ‘cheesy lover‘.

Adres: Zonnekemeers Parking – Site Oud Sint-Jan
MISTER SPAGHETTI BRUGGEMISTER SPAGHETTI BRUGGE MISTER SPAGHETTI BRUGGEMISTER SPAGHETTI BRUGGE MISTER SPAGHETTI BRUGGE

Zoals je ziet, krijg je een leeg bord voorgeschoteld die je dan naar eigen goesting kan opscheppen met het lekkers dat voor je neus staat. Elke persoon krijgt een eigen portie spaghetti. Grote honger? Spaghetti bijbestellen kan altijd! Het trio van sauzen wordt in kleine potjes geserveerd en warm gehouden door de kaarsjes eronder. In eerste instantie dacht ik ‘oh, dat is weinig saus’, maar daar kwam ik al snel op terug. 😉 Ook van sommige sauzen kan nog een extra portie besteld worden.

Op tafel zelf staan drie soorten Tabasco voor diegene die het net dat tikkeltje pikanter willen, net als mini kaasrasp en blokjes Parmezaanse kaas. Let op dat je je eigen vingers niet raspt!

Er wordt ook gedacht aan vegetariërs en mensen die glutenvrij of lactose-intolerant zijn/eten. Dus werkelijk iedereen is er welkom.

MISTER SPAGHETTI BRUGGE MISTER SPAGHETTI BRUGGE

Conclusie: Mij zien ze er zeker nog een keertje terug al was het maar voor het gezellige interieur en om alle andere sauzen te proeven.

Ook zin gekregen in spaghetti na het lezen van deze blogpost? Ga dan snel naar mijn Facebookpagina en win 1 van de 3 cadeaubonnen!

Ben jij al eens in een Mister Spaghetti restaurant gaan eten?

DAGTRIP ANTWERPEN
TARTELINE BAKEHOUSE BRUGGE

1 Comment

  • Reply Laura - Essential Honesty

    Ah zalig! Ik had de bordjes al zien staan de laatste keer toen ik in Brugge was (eind December) maar ’t was toen niet open!

    24 januari 2018 at 16:43
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geverifieerd door ExactMetrics