FOODSPOT: LUNCH EN TARTELIENTJES BIJ TARTELINE BAKEHOUSE

on 24 januari 2018
TARTELINE BAKEHOUSE BRUGGE

Ik ben een grote voorstander van de recent geopende horecazaken in Brugge. Alle ondernemers moeten gesteund worden, maar jonge ondernemende vrouwen verdienden het zeker dubbel en dik om in de spotlights te staan! Vandaag gaat Valentine van Tarteline Bakehouse met de eer lopen.

Al vaak stond ik voor het raam te kijken naar de gezelligheid die de zaak uitstraalt, maar toch ging ik er pas een maand geleden voor de eerste keer binnen. Na een ochtend vol filmen en shooten, gingen mijn partner in crime Jana en ikzelf uitgehongerd naar binnen. Bij het bekijken van de menukaart stond ik voor een dilemma, kies ik voor de lunch of neem ik een tartelientje met een koffie? Moeilijk! Uiteindelijk ging ik voor de ‘Toast Healthy’ met avocado, spinazie, komkommer en geitenkaas. De kaart is beperkt, maar Valentine biedt zoveel lekkers aan dat kiezen toch moeilijk blijft.

Tarteline Bakehouse heeft een perfecte locatie (om de hoek van mijn bureau), het aanbod, roze zeteltjes, gouden bestek én een super lieve gastvrouw. Dit is de ideale combinatie om van deze beginnende zaak een succesverhaal te maken!

TARTELINE BAKEHOUSE BRUGGE TARTELINE BAKEHOUSE BRUGGE TARTELINE BAKEHOUSE BRUGGETARTELINE BAKEHOUSE BRUGGE

Omdat ik die dag geen Tartelientje geproefd had, stond ik er enkele dagen al later terug. We hadden die avond buitenlands bezoek en dan is het altijd leuk om op te scheppen met al het lekkers dat Brugge te bieden heeft. Het aanbod Tartelientjes verschilt van dag tot dag en ik kocht toen de variaties met: chocoladeganache – gezouten karamel, hazelnoot en chocolademousse. Maar het meest benieuwd ben ik naar de fruitvarianten, want fruitsmaken zijn gewoon meer mijn ding.

Ben je in de buurt rond Valentijn? Spring dan zeker eens binnen en proef de Valentijn special!

Adres: Mallebergplaats 3, 8000 Brugge
tarteline bakehouse brugge mrjln

Heb jij ze al geproefd?

MRJLN logo
MISTER SPAGHETTI BRUGGE
KOFFIE MARGRITT

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics