BRUSSEL: RESTAURANT TIPS VOOR FOODIES

Source Pinterest Quotesdaily

In deze blogpost neem ik jullie mee langs verschillende restaurantjes en food spots in onze hoofdstad, Brussel. Verwacht je niet onmiddellijk aan een compleet overzicht, maar zie het als een never ending discovery. Elke nieuwe update wordt vermeld via de Facebookpagina. Een reden te meer om deze te gaan volgen, niet? 😉

BE Burger

Burgers, you hate them or you love them. Gelukkig voor mij behoor ik tot die tweede groep. Bij BE Burger staat er voor elk wat wils op de kaart, wat kiezen extreem moeilijk maakt. Voor mij toch, want ik twijfelde enorm tussen twee burgers. Mijn mama die normaal altijd zwicht voor een hamburger, kon niet weerstaan aan de Italiaanse steak tartaar die op het menu stond. Allebei enorm lekker, zeker met de zoete aardappelfrietjes die erbij geserveerd werden.

In Brussel zijn er verschillende vestigingen van BE Burger, maar mij kon je terugvinden bij deze aan het Luxemburgplein. Levendige locatie, strak interieur en super vriendelijk personeel!

Brussel foodguide foodie MRJLN Simply Say Marjolein

Bistrò Nazionale

Na het bezoek bij Bistrò Nazionale, herinner ik me nog 1 ding zeer levendig: FOOD BABY! Oh, wat hebben we hier heerlijk (en gezond) gegeten. De menukaart verstond ik niet volledig, maar ik laat me graag verrassen en vroeg dus geen verdere uitleg. Sommige zaken had ik verkeerd geïnterpreteerd, maar hé, het was lekker. Ik ging voor een avond vol groentjes, terwijl bloggersbestie Jana zich liet verleiden door een heerlijke pasta. Toegegeven, het zag er enorm lekker uit, maar minder interessant voor iemand die lactose-intolerant is.

Een hele tijd geleden leerde ik de drinks van Thomas Henry kennen in het lokale bagelsalon. De perfecte drinks die je de grote frisdrankspelers onmiddellijk doen vergeten. Het was dan ook een aangename verrassing om deze hier op de kaart te zien staan.

PS. Dit restaurant is ook enorm instaworthy. ‘T is maar dat je het weet!
Adres: Lannoystraat 2, 1050 Elsene
Brussel foodguide foodie MRJLN Simply Say Marjolein

To be continued … Volgende stop: Foodcourt Eats!

Welke restaurants in Brussel zou jij mij aanraden?

MRJLN Simply Say Marjolein
Deze blogpost kwam tot stand door een samenwerking met Tribe Agency en bovenstaande restaurants. Meer informatie hierover staat in mijn disclaimer.
Medulin Istrië Kroatië MRJLN Simply Say Marjolein

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

You may also like