BRUSSEL| DAY TRIP

on 7 oktober 2016

Mijn weekje verlof zonder geplande evenementen of uitstappen, draaide zoveel leuker uit dan verwacht! Zo ging ik onder meer op mini citytrip naar Antwerpen, maar ook een dagje Gent en Brussel werden er last-minute aan toegevoegd. Vandaag neem ik jullie in deze ‘plog‘ mee naar onze wondermooie hoofdstad.

Brussel + best friend = plezier gegarandeerd!

Na honderduit gebabbeld te hebben op de trein  en metro kwamen we aan op onze eerste stop van de dag, Zara Home. Gisteren opende deze flagship store in Brussel de deuren en wij waren erbij! Vers geperste sapjes, een variatie aan zoete en zoute hapjes, perfecte bediening, wondermooie bloemen,… De winkel is groot en het aanbod nog groter. It makes me wanting to have my own place! Wat me verraste, was hun über schattige kinderafdeling. Breng er zeker eens een bezoekje bij jouw volgende trip naar Bxl.

zara-home-interior

Zara Home

Van de ene leuke winkel naar de andere, & Other Stories. Momenteel zijn er kortingen tot -50% en zo kocht ik er een kleedje. Soon on the blog. Van nature ben ik helemaal geen persoon die graag selfies neemt, maar in de paskamer kon ik het toch niet laten om mijn outfit op de gevoelige plaat vast te leggen!

Winkelen maakt je hongerig, of misschien was het eerder een sugar craving? Na wat zoeken en verkeerd lopen, kwamen we aan bij mijn must do van de dag, C O C O Donuts. Wie deze Brusselse hotspot niet kent, moet de voorbije maanden een sociale detox ondergaan hebben, want de heerlijk uitziende & smakende donuts waren niet weg te slaan van Instagram en Facebook.

C O C O Donuts

Na de nodige porties suiker en het verbranden ervan, belandden we bij het restaurant Yaki – Thai Viet Siam. Beide maakten we enkele jaren terug een reis naar Thailand en toen we voorbij dit kleine plekje passeerden, wisten we het! We hadden honger. De Aziatische keuken is er eentje waar je me altijd voor mag wakker maken en het gerechtje hier bevestigde dit nogmaals.

yaki-brussels

-Wat zijn jouw favoriete Brusselse hotspots die ik de volgende keer zeker moet uittesten?-

Source Pinterest Quotesdaily

3 Comments

 • Reply roos

  Wat heerlijk zeg! Ik ben een aantal jaar geleden in Brussel geweest, maar daar kan ik mij eigenlijk niet heel veel meer van herinneren. Maar na het zien van jouw artikel gaat het zeker op mijn lijstje om binnenkort te bezoeken 🙂

  15 oktober 2016 at 11:10
 • Reply Elisa

  OMG die donuts 😮 ga ik de volgende keer in Brussel zeker eens checken. Benieuwd naar je kleedje van &other stories!

  10 oktober 2016 at 20:57
  • Reply Marjolein

   Ik heb een leuke combo in m’n hoofd, maar enkel geen fotograaf 😀 thx voor de comment meid x

   11 oktober 2016 at 10:10

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics