KERSTVAKANTIE: LONDEN VERVEELT NOOIT

on 24 december 2018
LONDEN BOXING DAY

Een blogpost over Londen verveelt nooit, zelfs niet wanneer de citytrip zich exact een jaar geleden afspeelde. Uitstelgedrag à la Marjolein 🙂 De afgelopen twee jaar reisde ik vier keer naar mijn favoriete hoofdstad en geloof het of niet, maar mijn tripje in 2019 is ook al geboekt. Back to business, ben je klaar voor een mayor throwback naar 26 – 28 december 2017?

Mind the gap, here we go!

MILK TRAIN

Softijs + suikerspin + topping = h e a v en! Ik ben normaal geen fan van softijs, maar hé aan suikerspin kan ik niet weerstaan. Helaas was het buiten al donker dus geen #instaworthy foto, maar als je van nieuwe dingen houdt dan zet je Milk Train best op je lijstje! Nieuwe locatie to be continued…

Bedankt Jana voor de tip!
Adres: nieuwe locatie in december

PADDINGTON STATION

Wie de films van beertje Paddington al gezien heeft, herinnert zich de iconische scène in het station. Met de Oystercard reis je vlot in en rond Londen en zo besloten we om richting Paddington station te trekken. Na een klein beetje zoeken, vind je er een bankje waarop Beertje P. op je zit te wachten.

Zin om te shoppen? Een paar haltes verder heb je het Westfield Londen shopping center, ideaal als je de drukte van Oxford street wenst te vermijden. Normaal heb ik het niet zo voor shoppingcentra, maar de ruimte die je daar had, daar teken ik voor!

PADDINGTON STATION LONDEN

FARM GIRL CAFE

Ook dit adresje in Nothing Hill was er eentje van Jana haar lijstje en dankzij haar mochten we de hele rij voorsteken. Trust me, op een regenachtige dag wil je écht niet aanschuiven. Ik had niet zo’n honger dus koos ik voor de vegan donut. Been there, done that. Het was er gezellig, je had een ruime keuze maar een tweede bezoekje staat nu niet direct op mijn lijstje.

Adres: 59a Portobello Rd (metrostation Nothing Hill Gate)
Farm Girl LondenFarm Girl Londen

CAMDEN MARKET

Camden Town is allang geen hidden gem meer in Londen. Tegenwoordig is het er onaangenaam druk in de straat tussen het metrostation en de food market. Eenmaal aangekomen op Camden Market vergeet je het volk en kan je niet anders dan te genieten van alle verschillende geuren, kleuren en smaken. Het enige nadeel is dat er weinig mogelijkheden zijn om neer te zitten, enige lenigheid of stabiliteit zijn dan wel een must!

Bij mooi weer raad ik je aan om via Regent’s Canal terug te wandelelen.

Camden Town Londen

BUBBLEWRAP LONDON

Ik val in herhaling, sorry hiervoor! Telkens wanneer ik in Londen ben, probeer ik bij Bubblewrap te passeren. In België kan geen enkele aan deze tippen dus dan profiteer ik er extra van. Bij het zien van de foto loopt het water me alweer in de mond …

Adres: 24 Wardour Street (metrohalte Piccadilly Circus of Leicester Square)
BubbleWrap Londen

PINK DOOR ON TREVOR SQUARE

Nu ik het zo bekijk, ging ik geheel onvoorbereid op citytrip. ‘We zien wel wat er op onze weg passeert’, dacht ik nog. De dagen werden snel gevuld dankzij de talrijke tips die ik van iedereen (en oa. Instagram) kreeg. Een van de mooiste roze deuren in Londen daar moest en zou ik een foto bij hebben. Ondertussen heb ik een doel voor mezelf vooropgesteld, op de foto met alle instagram worthy pink London doors!

Adres: 14 Trevor Square (metrohalte Knightsbridge)
pink door londen

Op dit moment ben ik er weer weg mee en tijdens deze citytrip staat een bezoek aan de Harry Potter studios op het lijstje. De tickets liggen al te blinken. Jullie mogen jullie zeker aan een uitgebreid verslag verwachten op MRJLN.com 🙂

Heb jij nog unieke Londen tips voor mij?

MRJLN logo
Harry Potter Studio Tour MRJLN Simply Say Marjolein

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics