Londen| Acklam Village & Portobello Rd. Market

on 7 juni 2016

Na mijn eerste blogpost over de ‘Columbia Road Flower Market‘ ben ik er terug met twee andere Londense marktjes. Iedereen welbekend, Portobello Road Market. Maar op het einde van deze populaire straat bevindt zich het voor mij nog onbekende Acklam Village.

Tip: Ga geen markt(je) bezoeken wanneer je juist gegeten hebt. Er wordt zodanig veel lekkers uit verschillende wereldkeukens aangeboden, dat je alles wel een keer zal willen proeven.

Portobello Road Market

Een van de bekendste wijken in Londen heeft ook zijn eigen markt. Een must do & see wanneer je eens in Londen bent. Van vers fruit, gebak, brood tot antiek en muziek. Lokale handelaars laten je met plezier proeven van hun lekkernijen. De hele week door is er markt, maar op zaterdag is ’the main day’. Bezoek de wijk zeker ook eens op een andere dag, want dan zie je meer van de prachtig gekleurde huizen en de leuke boetiekjes. Sla soms eens een zijstraatje in om je te laten verrassen door het rustige en groene Londen.

 

Acklam Village

Wanneer je Portobello Road Market ten einde loopt, kom je uit op Acklam Village. Foodies komen hier zeker en vast aan hun trekken, net zoals op alle andere international street food markets. De markt op zich is niet zo heel groot, maar zowel jong als oud vinden er hun ding. Ook is er een ruime, overdekte plaats voorzien waar je al dat lekkers op het gemak kan opeten. (Open op zaterdag en zondag, van 10u – 19u.)

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics