Londen| Columbia Rd. Flower Market

on 31 mei 2016

Soms zijn er van die steden die je eindeloos kan blijven bezoeken. Een van die steden is -volgens mij- Londen. Vorige week was het al mijn vijfde verblijf in deze prachtige hoofdstad en de focus lag vooral op het ontdekken van lokale (onbekende) markten. Tijdens het weekend (zondag) is het aanbod groot, heel groot. Ik zette er enkele voor jullie op een rijtje, te beginnen met de Flower Market op Columbia Road.

Op zondag is de bloemenmarkt op Columbia Road zeker een must see! Tussen 8u en 14u kan je er de mooiste planten en bloemen bekijken en kopen. De drukte moet je erbij nemen.

Tussen beide zijden van de standjes is er niet veel plaats, dus snel ga je niet vooruit. Loop de markt ten einde en ga langs de achterkant terug. Daar vind je nog een schat aan winkeltjes en restaurantjes die door de markt zelf niet zo opvallen. Last but not least zijn er straatmuzikanten die voor de muzikale touch zorgen.

Drink koffie of thee en geniet van een gezellige Britse zondagvoormiddag.

Bereikbaarheid: Neem de overground en stap af aan Hoxton. Zo kan je via Columbia Road richting Shoreditch en Brick Lane terug wandelen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics