Suitcase| Samsonite Neopulse

on 27 mei 2016

Wanneer iemand me vraagt welke hobby’s ik heb dan behoort reizen steevast tot één van mijn antwoorden. Duifhuizen tassen en koffers wist dit ook en dankzij hen mocht ik een valies uitzoeken om te reviewen. Ideaal om mee te nemen op citytrip naar Londen!

Het aanbod was groot en de keuze moeilijk. Van 1 ding was ik zeker, het moest en zou een Samsonite valies worden. Op alle reizen die ik de afgelopen 22 jaar deed, namen we een Samsonite valies mee. Die traditie wil ik de volgende 22 jaar (en langer) graag verderzetten.

Andere items op mijn checklist waren: kleur en lichtgewicht. Uiteindelijk kwam ik uit bij de ‘Samsonite koffer 4-wiel Neopulse 69 cm metallic red‘. Een hele boterham, maar kortweg de koffer die aan mijn wensen voldoet. Dit beestje met vier dubbele wielen, verstelbare trekstang, boven- en zijhandvat, adreslabel, TSA-slot en inpakriemen werd enkele dagen na ontvangst grondig uitgetest in het zonnige Londen. Praktisch én fotogeniek. Beide compartimenten zijn afgesloten met een rits waardoor je hele hebben en houden niet direct zichtbaar is bij het openen, waarvan een met inpakriemen.

De valies werd goedgekeurd, vooral door zijn gewicht (2,9kg). Het was een plezier om deze mee te sleuren op alle trappen van de underground. Score? 9/10 Ik ben iemand die graag zakdoeken of laders in zijvakjes steekt, maar in deze valies waren die niet aanwezig. Een klein minpuntje, maar dat is persoonlijk.

En nu wachten op de volgende trip 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics