TRAVEL| OP REIS MET VERITAS

on 26 juni 2017
#veritastravels

De zomervakantie lonkt. Velen onder jullie hebben al een reisje (of twee, drie) op de planning staan en de vakantiekriebels hangen in de lucht. Sommigen zien enorm op tegen de hele rompslomp die erbij komt kijken, zoals het maken van de valies, je favoriete playlist samenstellen, lijstjes maken, enzovoort. Veritas maakt reizen makkelijker en leuker met hun nieuwste, pinterest worthy travel accessoires ! Laat de voorbereidingen maar beginnen, zou ik zo zeggen 🙂

#veritastravels

Sinds enkele jaren word ik wagenziek wanneer ik lees in de auto of bus, maar gelukkig zijn er series en films genoeg om de tijd te doden. Iets wat ik dus altijd inpak, is een paar fashionable oortjes. Soms meerdere, want een grotere sloddervos als mij kan je je niet voorstellen.

#veritastravels

Mijn smartphone (One Plus 3) is mijn beste vriend, maar als het op notities bijhouden aankomt, pen ik nog steeds alles graag neer in een notitieboekje. Hoe schattiger, hoe liever ik ze heb. Meestal vind ik het dan ook een zonde om ze te gebruiken, want ik moest maar eens een foutje maken. Karaktertrek 2: perfectionistisch.

Vooraleer ik op reis vertrek, doorpluis ik verschillende travel blogs om nieuwe plekjes te ontdekken. Ter plaatse volg ik ook nog de raad op van locals en die tips worden zorgvuldig neergepend in mijn heiligdom.

#veritastravels

In mijn handbagage vind ik het zalig om alles samen op 1 plaats te hebben. In deze zwarte tablethoes passen mijn oortjes, maar ook nog een balpen, notitieboekje, vliegtickets,… Je hoeft het maar uit je valies te nemen, zonder alles overhoop te moeten halen. De hoes is extra gewatteerd, waardoor de tablet veilig opgeborgen zit.

#veritastravels

De bagagelabels die standaard bij een valies geleverd worden, zijn vooral praktisch, maar niet altijd even mooi. Dus dankjewel voor mijn elegante bronzen bagagelabel! Ik ben niet zo te vinden voor een allegaartje van accessoires, maar heb liever dat alles perfect bij elkaar past. Daar zijn ze bij Veritas goed in geslaagd. You name it, they have it! Voor ieder wat wils: roze, brons, marmer en zelfs met bolletjes.

Om mijn documenten snel en gemakkelijk terug te vinden, is een opvallend (en liefst roze!) mapje de beste keus! Hoe schattig zijn die lama’s??#VeritasTravels

Om al die vrolijke en praktische reisgadgets op te bergen, zorgde Veritas ook voor een reistas. Het roze #wander opschrift zorgt ervoor dat de nodige reiskriebels (nog meer) aangewakkerd worden. Je kan de tas op twee manieren dragen, maar persoonlijk vind ik de korte riemen het gemakkelijkste. Sinds ik de tas ontving, sleur ik ze overal mee naartoe. Ideaal voor een nachtje bij mijn vriend of als handbagage wanneer je nog ingecheckte bagage mee hebt.

Mag ik dan nu op reis vertrekken? 🙂 

#VeritasTravels

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

Wandelwalhalla Vlaamse Ardennen Marjolein

9 Comments

 • Reply Claudia

  wat een leuke tas zeg. ik ben niet bekend met de winkel. ik ga op honey moon naar Kreta.

  29 juni 2017 at 11:19
 • Reply Cassandra

  Wat een leuke hebbedingetjes ook! Wij gaan naar Frankrijk, Bretagne!

  29 juni 2017 at 08:19
 • Reply Minke | mamaminke.nl

  Op een weekendje na blijven wij thuis. We zijn al een midweekse weg geweest. Ik had alleen niet zo’n mooie tas mee helaas.

  28 juni 2017 at 21:59
 • Reply Madelon

  Wat een leuke tas, het notebook ziet er ook leuk uit. Mijn voornemens; verbouwen en bevallen haha

  28 juni 2017 at 15:29
 • Reply Bianca Schrijft

  Mijn allernieuwste assescoire voor deze zomer zijn draadloze beats! Damn wat ben ik hier blij mee. Heerlijk voor in het vliegtuig of die momenten in een druk recreatiegebied waar je even in je “eentje” wilt zijn. Veritas jij ik nog niet. De tas ziet er super uit!

  28 juni 2017 at 13:43
 • Reply Fleur

  Wat een leuke traval accessoires! Heel handig om bij je te hebben. Wij gaan in augustus naar Denenmarken en Zweden

  28 juni 2017 at 11:30
 • Reply nicole

  Wij blijven lekker thuis! Ook heel prettig : )

  28 juni 2017 at 10:28
 • Reply Astrid

  Die tas is echt super tof!! Ik ken de winkel verder niet. Zit die in Nederland ook?

  28 juni 2017 at 10:06
 • Reply Joni | HFDST 3

  Oh, ik heb bij Veritas ook al die dingetjes vastgehad 😉 zo leuk!

  27 juni 2017 at 22:27
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics