What’s in a bag| Loqi zip pockets

on 3 augustus 2016

Op reis gaan, betekent meestal ook gestructureerd inpakken. Althans voor mij toch. Ik vind graag alles snel terug zonder het hele boeltje uit mijn valies te moeten halen. Een tijdje geleden maakte ik kennis met een setje Loqi Zip Pockets. Deze kleurrijke hulpmiddelen helpen je inpakken like a pro en zijn verkrijgbaar bij What’s In A Bag.

Dat vroeg om uitgetest te worden natuurlijk!

Loqi ontwerpt en produceert eco-vriendelijke producten met originele, stijlvolle en kleurrijke ontwerpen. Voor deze unieke prints werken ze samen met internationale kunstenaars.

Hoe leuker de ontwerpen, hoe meer mensen de overstap maken van eenmalig te gebruiken producten naar herbruikbare producten.

Deze kleurrijke hebbedingetjes zijn te koop in setjes van 3 met elk verschillende maten en designs. Door hun leuke patronen en kleuren zijn ze gemakkelijk terug te vinden in een rugzak of valies.

Het kleinste zakje (13 x 23 cm) heeft ongeveer de afmetingen van een standaard etui. Deze gebruik ik dagelijks in mijn handtas om allerlei pillen, pleisters en haarrekkers in weg te steken.

De andere twee afmetingen zijn ideaal om laders, kousen, ondergoed, reisdocumenten, … snel terug te vinden in je valies. Ook voor het wegsteken van een natte bikini kan je ze gebruiken.

Weetje: Ik liet per ongeluk het dopje van een douchefles open waardoor die (gelukkig) enkel in mijn Loqi uitliep. Na een wasbeurt was er van dit voorvalletje niets meer te merken.

Naast de zip pockets bestaan er ook nog Loqi totebags. Deze worden geleverd in een klein ritszakje met hetzelfde patroon als de totebag zelf. Ik nam de foto’s vooraleer ik het zakje opende, want mij kennende zou ik dat er never again terug in kunnen steken. Op de website van What’s In A Bag staat er wel een tutorial, misschien moet ik me daar eens aan wagen?

De producten werden aan een grondige testperiode onderworpen en ik kan met veel plezier zeggen dat ze allemaal geslaagd zijn!

-Kende jij deze webshop en het merk Loqi al?

Loqi Zip Pockets Loqi Zip Pockets Loqi Zip Pockets Loqi Zip Pockets Loqi Zip Pockets

4 Comments

 • Reply Naomi

  Leuke tasjes. Ik neem eens een kijkje op hun site.

  10 september 2016 at 11:07
  • Reply Marjolein

   Zeker eens doen! Er komen regelmatig nieuwe spulletjes bij. Altijd moeilijk te weerstaan.

   18 september 2016 at 12:42
 • Reply districtmargo

  die tasjes zijn ZO leuk!

  7 augustus 2016 at 20:32
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Geverifieerd door ExactMetrics